top of page

Explore Finnskogen har flere dyktige guider med inngående kunnskap om fisk og fisking på Finnskogen. De tilbyr tilrettelagte turer hele året med guider med svært bred fiske- og lokalkunnskap.

Vi er to gutter i 20-årene som er oppvokst med fiskestang på Finnskogen. Som små fisket vi med dupp og mark etter ørret og abbor. Dette er en oppvekst vi aldri glemmer, og som alle barn i dag burde få muligheten til å oppleve. I dag bruker vi all fritid på fluefiske, spinnfiske og isfiske.  For oss er det jakten på ørreten over kiloen eller jakten på storgjedda i et stille og mystisk skogstjern som betyr mest. De siste årene har vi fått flere bekjente i det norske sportsfiskenettverket. Vi har blitt klar over at godt fiske urørt natur ikke er dagligdags i Norge og verden. Vi har lenge snakket om at vi ønsker å tilby flere disse herlige naturopplevelsene til andre. Derfor startet vi Explore Finnskogen.

Vi tilrettelegger for gode fiske- og naturopplevelser med utgangspunkt i Finnskogen og dens mystiske natur. Vi er også et bindeledd mot det lokale næringslivet og skaper positive ringvirkninger. Vår visjon er å være en stor bidragsyter til turistnæringen i området. I samarbeid med andre lokale aktører gjør vi Finnskogen godt kjent som fiskedestinasjon over hele Europa.

Vi setter stor pris på naturen rundt oss, og ønsker å etterlate den til de neste generasjoner slik vi selv fikk den. Derfor oppfordrer vi alle til å høste fornuftig av de ressurser naturen har gitt oss, og etterlate den videre slik du selv ønsker å finne den.

Kontakt informasjon: 

Telefon: 950 83 818

E-post: rolf@explorefinnskogen.no

fiske
Matlaging i naturen
bottom of page